Budite sponzori kluba

Pročitajte šta je nama potrebno i šta sponzori mogu da očekuju od nas pa nam se javite preko stranice Kontakt.

Šta je nama potrebno?

kako smo mi mladi klub koji još uvek nema dovoljno čamaca da zadovolji sve članove, najvažnije nam je sada da nabavimo nove ili polovne kajake. Cena jednog novog kajaka je oko 500 evra (poliesterski novi model K-1 za takmičenja). Cena polovnih kajaka se kreće od 200 evra pa naviše (zavisi od modela, materijala i starosti). Neke utisak o cenama možete steći na oglasi.kulakajak.org

Trenutno postoji prioritet nabavka mini kajaka, koji se koriste za obuku najmladjih članova. Cena mini kajaka se kreće oko 350 evra.

Pored kajaka i vesala potrebna nam je i ostala sportska oprema kao što su tegovi, trenažeri, trenerke, trikoi za veslanje.

Kako je ovaj sport vezan za prirodu i višednevna takmičenja se odigravaju na rekama i jezerima, dobro bi nam došlo sponzorstvo i u bazičnim stvarima kao što su hrana i sokovi.
Šta vi dobijate kao sponzor?

kupovinom kajaka ili vesala možete svom preduzeću da osigurate dugotrajni* marketing, tako što se na opremu iscrtaju vaše reklamne poruke.
Na primer reklamna poruka: "If you wanna be Canoist eat Carnex product" će svakodnevno moći da se vidi na vodi na relaciji Vrbas-Kula-Crvenka, na lokalnim takmičenjima i državnim prvenstvima, i pred kamerama i na očigled svih ljubitelja sportova na vodi.

* napomena: kajak i veslo su praktično neuništivi kada se koriste na vodi i traju preko trideset godina
 
Ukoliko se odlučite da budete naš sponzor, dobijate mesto za reklamiranje na našoj opremi (klupske majice, kape), kao i na našem sajtu www.kulakajak.org .

Comments